Revisie Renntech

Revisie

Wij hebben ruime ervaring in het onderhouden, reviseren, restaureren en tunen van Porsches, waarbij het voorop staat dat de klant tevreden moet zijn en met heel veel plezier kan rijden in de Porsche. Hiervoor maken wij gebruik van onze specialistische gereedschappen en uitleesapparaten. Wij werken met de originele Porsche, OEM (Original Equipment Manufacturer) of gebruikte onderdelen en fabrieksgegevens omtrent afstelling e.d. Bovendien kunnen wij door merkgespecialiseerd te zijn, zonder dealercontract, werken tegen een scherp tarief zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.

Als wij problemen tegenkomen bij het werken aan uw Porsche dan zullen wij altijd contact met u opnemen en de mogelijkheden onderzoeken om de tegenvaller op de meest gepaste manier op te lossen.

Desgevraagd geven wij vooraf een indicatie van de te verwachten kosten en kunnen dan aan de hand van een prioriteitenlijst de opdrachten uitvoeren. Hierin staat een transparante werkwijze bij ons in een hoog vaandel. Ook worden er van de meeste reparaties veel foto’s gemaakt, waarmee we u op de hoogte kunnen houden. Al met al doen wij ons uiterste best om Uw klassieke Porsche(s) rijdend te houden of om het rijplezier te verhogen!

Indien u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, Wij helpen u graag!

Schuiven naar boven
Renntech, Specialist in Porsche en Revisie