Porsche 911 Renntech

Reparatie

Wij hebben ruime ervaring in het onderhouden, reviseren, restaureren en tunen van Porsches, waarbij het voorop staat dat de klant tevreden moet zijn en met heel veel plezier kan rijden in zijn Porsche. Hiervoor maken wij gebruik van onze specialistische gereedschappen en uitleesapparaten. Wij werken met originele Porsche, OEM (Original Equipment Manufacturer) of gebruikte onderdelen en fabrieksgegevens omtrent afstelling e.d. Bovendien kunnen wij door merkgespecialiseerd te zijn, zonder dealercontract, werken tegen een scherp tarief zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.

Als wij problemen tegenkomen bij het werken aan uw Porsche dan zullen wij altijd contact met u opnemen en de mogelijkheden onderzoeken om de tegenvaller op de meest gepaste manier op te lossen.

Desgevraagd geven wij vooraf een indicatie van de te verwachten kosten en kunnen dan aan de hand van een prioriteitenlijst de opdrachten uitvoeren. Hierin staat een transparante werkwijze bij ons in een hoog vaandel. Ook worden er van de meeste reparaties veel foto’s gemaakt, waarmee we u op de hoogte kunnen houden. Al met al doen wij ons uiterste best om Uw klassieke Porsche(s) rijdend te houden of om het rijplezier te verhogen!

Ook kunt u bij ons terecht voor een aankoopkeuring. U weet dan bij benadering hoe de staat van uw nieuw aan te schaffen Porsche is. Deze Porsches hebben mogelijk een rugzakje, welke de waarde en het rijplezier aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. De aankoopkeuring is een uitgebreide APK van een specialist, echter kunnen wij niet alle mogelijke gebreken uitsluiten. Tegen een vast bedrag onderzoeken wij de Porsche en overhandigen u een overzicht van eventuele gebreken. Op verzoek kunnen wij een specialistisch onderzoek doen.

Indien u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, Wij helpen u graag!

Schuiven naar boven
Renntech, Specialist in Porsche en Revisie