Werkplaats

Het bezitten van een Porsche is voor vele mensen een jarenlange droom. Slechts enkelen zien zichzelf in de gelegenheid deze droom werkelijkheid te maken. Een Porsche aanschaffen is één ding, zorgeloos ervan genieten is iets heel anders.

 

Dat is wat waar wij zo goed mogelijk bij kunnen helpen, want zorgvuldig & betrouwbaar onderhoud, reparatie en revisie is onze expertise!

 

Bij ons kun je terecht voor alles wat met jouw Porsche te maken heeft. Je bent van harte welkom in onze werkplaats om vakkundig aan jouw Porsche te laten werken. Doe je graag zelf werkzaamheden aan jouw Porsche of ben je op zoek naar accessoires, boeken, gadgets, etc? Ook dan dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je nog op zoek en heb je de Porsche van jouw dromen gevonden? Ook dan zijn wij het juiste adres om de staat ervan vakkundig te beoordelen. Tijdens deze aankoopkeuring wordt de Porsche grondig bekeken. Zo wordt duidelijk wat de te verwachten problemen op korte termijn zijn en of de Porsche grote(re) schade heeft gehad. Natuurlijk realiseren wij ons dat je als je op de drempel staat om je droom te verwezenlijken niet lang kunt wachten. Een aankoopkeuring is dan ook altijd op korte termijn mogelijk.

 Comments are closed.